HTML

Elérhetőségek

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • alien: Lovecraft meg a szentségtelen titkok pont nem bírtam elolvasni és csak az Ulysses volt meg ilyen. (2014.03.05. 07:32) Eldritch Horror
  • Utolsó 20

Archívum

Eldritch Horror

2014.03.04. 11:15 Wostry Ferenc

eldricthcover.jpg
Az Arkham Horror mechanizmus-óraművének olajozatlan, több tonnás lendkerekei feltartóztathatatlan szenvtelenséggel préselik össze, majd morzsolják szét a lelkesedést, amelyet esetleg az ember a komponensek szétválogatása, halomba rendezése, a játék táblájának felállítása, és a kismillió tartozék elrendezése után még érez. Az Arkham Horror a világ leglassabb szörnye, amelynek a játékos önként ugrik a szájába. Csakhogy az állkapcsa jó esetben 4, rosszabb esetben 5 vagy 6 óra alatt csukócsódik csak be – ha egyáltalán becsukódik. Az Arkham Horror kiszívja az ember életkedvét, és lehangoltságot, mély fásultságot hagy hátra.

Ideje volt leváltani ezt az életerő elszipolyázására tervezett monstrumot, és a Fantasy Flight Games most meg is tette: az Eldritch Horror-ból éppen azt a kismillió felesleges bizbaszt és túlbonyolított mechanizmust dobálták ki, ami az Arkhammal eltöltött órákat kínszenvedéssé tette.

1 komment

Címkék: horror társasjáték